miercuri, 27 iunie 2018

Gaseste albumele tale preferate pentru botez


Daca se apropie botezul copilului tau si nu ai facut inca toate pregatirile nu trebuie sa uiti de fotograf, care joaca un rol esential in cadrul ceremoniei intrucat acesta va imortaliza cele mai frumoase momente de care iti vei putea aduce aminte peste ani si ani. Vei avea adevarate colectii de poze, iar acestea trebuie sa fie ireprosabile, motiv pentru care ai nevoie de un fotograf profesionist, care sa aiba o experienta bogata. Nu stii unde sa il gasesti? E simplu, trebuie doar sa tii cont de niste detalii.

Portofoliu
Ai putea incepe prin a vedea portofoliul mai multor fotografi, majoritatea avand un blog personal, unde isi prezinta ultimele proiecte, iar pe aceasta cale vei vedea daca acestia au mai luat parte la botezuri si eventual care a fost viziunea abordata, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda. Cu cat este mai bogat un portofoliu, cu atat mai bine intrucat acesta este ca o adevarata carte de vizita pentru fotografi, fiind o ocazie buna pentru cei interesati de a-si face o parere cu privire la activitatea acestora. Bineinteles, trebuie alesi cei care isi updateaza periodic blogurile cu proiecte noi, pentru ca acesta este un semn al profesionalismului.

Aparatura
Un alt semn in acest sens este reprezentat de aparatura folosita, intrucat cei mai bine pregatiti vor avea nevoie intotdeauna de aparatura de ultima generatie pentru a putea tine pasul cu trendurile si cerintele clientilor. Astfel, este nevoie de investitii masive, pe care cei mai putin experimentati nu sunt dispusi sa le aloce, motiv pentru care ar trebui evitati. Aparatura folosita este esentiala pentru calitatea proiectelor si pentru a fi o garantie a obtinerii celor mai bune performante, astfel ca fotograful pe care il alegi trebuie sa aiba o colectie vasta, pentru adevarati profesionisti.

Pachete atractive
Unul dintre cele mai importante criterii dupa care se alege un fotograf este reprezentat de pret si din start ar trebui sa fie evitati cei care vin cu oferte prea bune intrucat, de cele mai multe ori, vor asigura o calitate modesta a proiectelor, ceea ce nimeni nu isi doreste in cazul botezului, care are nevoie de colectii de poze. Preturile trebuie sa fie direct proportionale cu calitatea, iar pachetele propuse sa fie cat mai avantajoase pentru clienti si cat mai variate pentru ca acestia sa aiba libertatea de a alege si de a lua cea mai inspirata decizie.

Documentare
Asadar, pentru inceput iti poti intreba prietenii care au mai apelat in trecut la serviciile unui fotograf pentru a-ti putea face o parere, fie ai la dispozitie nenumarate forumuri si site-uri unde utilizatorii vorbesc despre experientele lor cu anumiti fotografi, asa ca le vei putea cauta pe cele mai obiective pentru luarea unei decizii corecte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu