duminică, 3 iulie 2022

Care este perioada ideală pentru un sejur în Maldive?

Vrei să mergi în Maldive, fără să știi când să mergi, ce să vizitezi? Vă vom ajuta să găsiți un răspuns la toate întrebările pe care le aveți. Prin intermediul acestui articol detaliem perioada de ales precum si locurile care merită vizitate.

Cel mai bun moment pentru a prinde o ofertă de vacanță în Maldive

Cei care plănuiesc să prindă o ofertă către Maldive se pot întreba când să plece și ce perioadă să aleagă, pentru a nimeri o decadă cât mai potrivită. Așadar, vă vom prezenta pe scurt, cel mai bun moment pentru a vizita Maldive. Din experiențele turiștilor care au vizitat insula până în prezent, se pare că cele mai potrivite momente ar fi din aprilie și până în noiembrie.

Arhipelagul insular din Oceanul Indian este cald și însorit pe tot parcursul anului, dar este format dintr-un sezon uscat și un sezon umed și ploios. Exista avantaje, cât și dezavantaje în ceea ce privește a vizita acest arhipelag în fiecare anotimp.

Ce trebuie să știi înainte de a merge în Maldive?

Călătorii se pot bucura de vreme mai bună în Maldive între noiembrie și aprilie, deoarece aceasta este perioada cu precipitații scăzute și temperaturi calde. Din păcate, aceasta este și perioada din an în care sunt cei mai mulți turiști. Ca urmare, tarifele camerelor de hotel sunt mai scumpe. Cu toate acestea, numărul mare de insule hoteliere care alcătuiesc arhipelagul (200 de insule locuite pe mai mult de 800 km) oferă avantajul de a nu fi invadate de aglomerații, așa cum se întâmplă în România. Așa că, nu va trebui să vă confruntați cu un aflux mare de turiști așa cum veți vedea în plin sezon într-o altă destinație.

Mergeți într-un sejur din mai până în octombrie

Sezonul din mai până în octombrie este considerat a fi anotimpul ploios, astfel încât insulele înregistrează cantități destul de mari de precipitații pe lună și adesea însoțite de furtuni puternice. Este posibil ca turiștii să găsească oferte mai bune pentru această perioadă a anului, așa că, trebuie doar să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă acolo.

Mergeți în Maldive în mai, iunie, iulie, august, septembrie și octombrie

Acest sezon lung are multe de oferit, precum și prețuri destul de rezonabile, mai ales pentru că atunci sunt și mai puțini oameni în stațiuni, condiții optime de surfing și scufundări, acestea fiind doar câteva dintre beneficii pe care le puteți avea. Veți întâlni perioade scurte de ploaie abundentă, dar furtunile se atenuează rapid, așa că nu trebuie să vă faceți griji din acest punct de vedere.

Sună tentant, nu-i așa? Dacă v-am făcut și mai curioși și vreți să porniți în cea mai frumoasă experiență a verii, Roju are oferte către Maldive foarte bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu