vineri, 22 aprilie 2016

Personalizarea masinii prin colantare

Cu totii ne dorim un autoturism care sa se remarce in trafic si in parcare, iar pentru asta avem la indemana o multime de moduri prin care le putem personaliza, unele variante fiind mai bune decat altele. Cu toate acestea, cea mai buna solutie pentru schimbarea aspectului unei masini este apelarea la o firma de colantari auto, unde autoturismul este foliat. De asemenea, pentru afisarea imaginii firmelor, acestea apeleaza la colantare autoturismelor prin ilustrarea logo-ului companiei.

Asadar, colantarea auto este ideala in domeniul publicitatii, dar si pentru oferirea unui aspect aparte al unui autoturism, fie ca se colanteaza total sau doar un singur element, procedura este mai usor de efectuat decat vopsirea, in timp ce costurile sunt mult mai accesibile.

Avantajele colantarii auto

Este important ca folia sa fie aplicata in mod corespunzator, astfel incat acestea sa reziste in orice conditie, ploaie, vant, ninsoare sau chiar temperaturile foarte ridicate din timpul verii. De asemenea, colantarea auto reprezinta solutia potrivita pentru ca autoturismul sa fie protejat de zgaraieturile provocate la spalatorie sau de pietricelele de pe sosele. In plus, pentru cei care nu isi doresc sa schimbe aspectul masinii, insa vor ca vopseaua sa fie protejata, exista folia transparenta, care, dupa cum spune si numele, este insesizabila si pastreaza nuanta deschisa a vopselei originale.

In ciuda faptului ca se folosesc adezivi speciali la colantare, pentru ca folia sa nu se desprinda odata cu trecerea timpului, este important de stiut ca la indepartarea foliei, vopseaua nu este distrusa, insa este esential ca procedura sa fie efectuata de specialisti. Durata de viata variaza in functie de exploatare, insa orice firma acorda minim 12 luni de garantie. Cu alte cuvinte, colantarea auto reprezinta o solutie mai practica si mai ieftina decat vopsirea integrala a autoturismului, in special datorita faptului ca se poate personaliza dupa bunul plac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu