miercuri, 20 aprilie 2016

Personalizarea imaginii unei afaceri

Succesul unei afaceri poate fi sporit de personalitatea acesteia si de imaginea avuta catre publicul larg. O solutie ideala pentru personalizarea imaginii unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate o reprezinta folia de imitatie sablare. In plus, acestea sunt vazute ca o alternativa la jaluzele, perdele sau draperii, in timp ce ajuta la crearea unui spatiu intim si comod in care oamenii se pot simti foarte bine.

Unde pot fi folosite aceste folii?  


Fie ca este vorba de spatii comerciale, hoteluri, cladiri de birouri sau chiar locuinte proprii, foliile imitatie sablare pot fi folosite in orice spatiu, fie public, fie privat. Unul dintre marile avantaje este faptul ca foliile se pot personaliza, de la simple logouri cu un design modest, pana la cele mai complicate cu un aspect modern. Este important de stiut ca se pot aplica cu usurinta pe orice sticla, iar inlaturarea lor este la fel de facila, asa ca oricand se doreste renutarea la folie, aceasta nu va lasa urme de adeziv greu de dezlipit.

Caracteristici 

Fie ca se alege un design propus de noi, fie unul personalizat, intotdeauna se face o simulare pentru a se putea observa toate detaliile si eventual a aduce orice modificare necesara. In plus, foliile sunt autoadezive din PVC, prezinta caracteristici semi lucioase, in timp ce translucenta este medie. Grosimea de 80 de microni este mai mult decat suficienta pentru a asigura o durata lunga de viata. Adezivul este acrilic, iar temperatura minima de aplicare este de 20 de grade.

Suprafata pe care se poate aplica este uscata, indiferent de dimensiuni si nu necesita cunostinte speciale pentru montaj. Pentru a evita aparitia bulelor neplacute, se foloseste un adeziv special cu ajutorul caruia se poate indeparta aerul. Cu alte cuvinte, folia imitiatie sablare reprezinta o solutie potrivita pentru crearea unui aspect placut, totul la costuri mult mai accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu