sâmbătă, 18 aprilie 2015

Business cu GPL

         Fratele meu a decis sa isi schimbe specificul service-ului auto (are un service auto la Baia Mare) si s-a decis sa se ocupe de montarea de kit-uri cu instalatii  GPL pe masina - asta si in ideea in care nu mai exista niciun mare service autorizat in Baia Mare care sa se ocupe exact de acest gen de probleme, iar cererea se pare ca a crescut foarte mult in ultimul timp (cumva odata cu cresterea pretului carburantilor).
          Dupa ce a studiat problema cat se poate de serios, a ajuns la concluzia ca nu exista in toata Romania decat o singura firma capabila sa ofere o gama completa  de produse (adica kit-uri cu instalatii gpl) pentru orice fel de marca de masina si pentru orice fel de model - este vorba de AGR Autogas din Bucuresti, care sunt o societate romano-bulgara daca nu ma insel ce comercializeaza kit-uri gpl de la niste producatori italieni (deci turcismele ieftine au iesit din discutie). Interesant este ca dupa ce a vorbit cu oamenii care se ocupa de GPL, a devenit foarrte atras de idee, mai ales datorita faptului ca aceasta firma oferea inclusiv training si documentatie de instalare pentru absolut toate echipamentele GPL pe care le foloseau, indiferent de model, indiferent de marca - deci oamenii chiar se  ocupau foarte seios de treaba - prin comparatie cu un distribuitor ungur de echipamente gpl (care nici macar documentatie in limba maghiara nu au fost capabili) sa ofere potentialelor service-uri partenere.
           Ei bine... de maine fratele meu o sa inceapa treaba cu noul service in ceea ce priveste echipamentele GPL si din ceea ce am inteles lucrurile nu sunt chiar atat de
simple cum pareau la prima vedere, adica totusi... se modifica mai multe lucruri la masina - nu este vorba doar de adaugarea unui rezervor, a unor conducte si fgata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu