luni, 11 iulie 2016

Masajul Erotic implica si masajul traditional

Tot mai multe persoane aleg sa se relaxeze la sfarsit de saptamana in cadrul unui salon de masaj erotic in Bucuresti, intrucat pe aceasta cale se elibereaza tot stresul cumulat in decursul intregii saptamani. Exista numeroase tehnici de masaj, in functie de preferintele fiecaruia, insa este important ca maseuzele sa aiba multa experienta in acest domeniu si sa stie cum sa abordeze fiecare caz in parte. Barbatii par din ce in ce mai deschisi catre tot ce-i nou in ziua de azi, astfel ca masajul erotic se bucura de foarte mult succes.

Masajul traditional


Pentru efectuarea acestui tip de masaj, maseuzele isi folosesc mainile si degetele, iar prin experienta lor reusesc sa aduca momentele de relaxare mult visate. In schimb, fiind un tip obisnuit de masaj, nu sunt folosite atatea tehnici ca in cazul celui erotic, astfel ca nici rezultatele nu pot fi asemanate.

Masajul erotic

Acest tip de masaj poate fi efectuat si de catre doua sau mai multe persoane, atat pe masa speciala, cat si in jacuzzi, important fiind ca fiecare client sa se simta in largul sau. Este nevoie de multa experienta pentru a putea oferi unei persoane un masaj erotic, insa saloanele propun spatii adecvate, perfecte pentru aceasta activitate. Nici un element nu ramane la voia intamplarii, totul fiind ales cu atentie, tinand cont de preferintele clientilor, de la ulei la lumanarile parfumate si chiar la incaperea in care se efectueaza masajul.


Poate cea mai mare diferenta intre cele doua tipuri de masaj este faptul ca cel erotic se concentreaza pe alte zone ale corpului, iar din acest motiv clientii trebuie sa fie nud pentru a fi mai eficient. In schimb, exista mai multe avantaje aduse de masajul erotic, pe langa relaxare, intrucat acesta ajuta la apropierea partenerilor, se imbunatateste semnificativ viata sexuala, iar barbatii pot capata mai multa incredere in sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu