joi, 22 martie 2018

Cat costa recoltarea de celule stem?


Recoltarea de celule stem a revolutionat domeniul medical intrucat este o procedura foarte simpla, insa care aduce o multime de beneficii sanatatii, iar impreuna le putem afla aici. In primul rand, celulele stem sunt recomandate pentru a trata problemele ortopedice intrucat sunt foarte eficiente in regenerarea osoasa. In al doilea rand, pot fi tratate afectiuni cardiovasculare prin stimularea reparatiei si dezvoltarea vaselor de sange, generarea unor celule speciale pentru a dezvolta noi tesuturi si prin formarea de noi capilare. 

In acelasi timp, celulele stem sunt recomandate pentru vindecarea ranilor si inciziilor prin imbuntatirea productiei de colagen, stimularea cresterii parului. Mai mult, pot fi tratate si diferite afectiuni precum Alzheimer, Parkinson si nu numai pentru ca celulele stem pot favoriza dezvoltarea celulelor noi in zona creierului. Nu in ultimul rand, pacientii care se confrunta cu afectiuni autoimune precum diabet isi pot trata conditia cu ajutorul celulelor stem, astfel ca cine este interesat de pretul serviciilor StemSure poate afla aici cat costa.

Pachetul de baza
Cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar este cel de 1299 de euro, care acopera mai multe, incepand de la trusa speciala pentru recoltarea sangelui placentar, procedura propriu zisa de recoltare, transportarea acestuia pana la banca din Marea Britanie, unde sunt aduse si toate probele de sange, urmand ca acesta sa fie procesat pentru obtinerea celulelor stem prin separarea de celelalte tipuri de celule. In acelasi timp, pachetul include si depozitarea celulelor stem in recipiente speciale, iar initial acestea pot fi criogenate. Ulterior va fi testat sangele pentru toti agentii si se elibereaza documentele care atesta procedura, iar aici sunt mentionate mai multe informatii despre pacienti, alaturi de cantitatea recoltata, numarul leucocitelor, viabilitatea acestora si nu numai. Mai apoi, se achita 85 de euro pe an pentru stocarea celulelor.

Alte pachete
Totusi, exista si pachete superioare, precum cel de 1399 de euro, pachet care include si recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical, nu doar din sange, iar o alta diferenta e reprezentata de pretul anual al stocarii, de 99 de euro. Urmatorul pachet disponibil este cel de 2290 de euro, insa in ciuda diferentei de pret, nu se mai percepe o taxa de stocare a celulelor pana la 18 ani, ceea ce presupune ca se pot face economii considerabile. Cel de-al patrulea si ultimul pachet este cel de 2390, care este si cel mai popular si nici in cazul acestuia nu se mai percepe taxa pentru stocarea celulelor.

Asadar, cei interesati de pretul serviciilor StemSure stiu care sunt tarifele practicate aici, motiv pentru care pot alege pachetul potrivit in functie de bugetul alocat, dar si de preferinte. Profesionalismul este unul dintre cele mai mari plusuri aduse de StemSure si orice client se va bucura de cele mai bune conditii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu